E-mail adresse:

Kodeord:

Glemt din kode?Gratisbyggetilbud.dk
Discountgroup.dk - billig benzin?
musiktalent.dk
14 december - 2007
NabOOnline ønsker alle naboer en rigtig god jul og håber nytåret bliver fejret med alle Jeres venlige naboer ;-)

01 Januar - 2007
NabOOnline takker alle naboer for et pragtfuldt år i 2006 og ser frem til nye sjove oplevelser i 2007 - Godt nytår til alle!

20 Marts - 2006
NabOOnline går dags dato ind i en ny fase. Der arbejdes på nyt layout, nye naboer og nye features. Endnu engang tak for alle de mange tilmeldinger der har været - det er skønt at opleve hvordan naboskabet er på vej tilbage!

12 Marts - 2006
NabOOnline fylder 1 år idag, det fejre vi selvfølgelig sammen med alle vores naboer :0)

30 November
Hacker nedlægger debatten..
En person har tilsyneladende fundet indhold i livet ved at hacke sig ind og nedlægge vores debatforum. Vi vil forsøge at genskabe debatten hurtigst muligt..

28 Maj
Vi har lidt problemer med den interne mail, vi arbejder på at løse problemet..

3 Maj
Tv2 Rundfunk søger naboer som er kærester. Hvis det er dig, eller du kender nogen.. kan du skrive til Tv2 Rundfunk her.

29 April
Som nabo kan du nu slette din profil. Er du kontaktperson for Jer alle, skal du sende en mail til os hvis du vil slettes. Det er nu også muligt at se profiler på naboer i nærheden af dig. Indtast postnummer og tryk søg, derefter kan du se om de er online.

28 April
Det er nu muligt at registrere landsbyer, foreninger og områder. Vi har også lavet en registrerings-guide som kan findes her og lige inden du registrere dig.

9 April
Det er nu muligt at slette fremtidige afstemninger og events. Skal tidligere events/afstemninger slettes - send os venligst en mail.
Vi arbejder stadig på at optimere tilmeldingen for foreninger og landsbyer.

2 April
NabOOnline i Sydkysten.
Sydkysten skrev : Læs

1 April
Efter vores indslag i Go´Morgen Danmark vil vi gerne takke for den massive tilmelding der har været. Over 400 bygninger er tilmeldt og 150 villaveje er nu registreret. Vi arbejder stadig på at optimere siden. Blandt andet arbejder vi på at landsbyer og områder med flere vejnavne kan tilmelde sig samme ID. Desuden har det været et stort ønske at kunne slette alle sine indlæg og det man uploader på din personlige side. Det vil snart kunne lade sig gøre.
Tv2 sendte :Se uddrag fra Go´Morgen Danmark

18 marts
Vi takker for den fantastiske start. Over 22.000 hits på 6 dage er ikke til at tage fejl af. Desuden fik URBAN´s journalister øjnene op for konceptet, og bragte en artikel idag.
URBAN skrev : Læs

12 marts
NabOOnline.dk er gået i luften. Vi arbejder dog stadig på at optimere siden, men gå endelig til den. Håber i vil tage godt imod konceptet.
mingler.dk skrev : Læs